Kirjoittajasta

Kirjoittaja on pääkaupunkiseudulla asuva kolmikymppinen tietotekniikan insinööri, joka aloitti metsästyksen vähän liian myöhään ja koittaa nyt ottaa kiinni menetettyä aikaa kuusikko kerrallaan.

Kaatosade, pyy ja onnellinen metsästäjä
Viimeinkin kahden vuoden odotus ja koko viikonlopun tetsaaminen kaatosateessa palkittiin.

Ensimmäisestä ajatuksesta metsästysharrastuksen aloittamisesta ehti vierähtää useita vuosia siihen, että sain viimein itseni raahattua Helsingin riistanhoitoyhdistyksen metsästäjäkurssille. Syy viivyttelyyn oli nimenomaan metsästyksen aloittamisen näennäisessä vaikeudessa: lupaprosessit vaikuttivat hankalilta ja metsästysmahdollisuuksienkin kanssa oli vähän niin ja näin.

Kun viimein sain laput kasaan ja vuotta myöhemmin sen ensimäisen pyyn pivoon valtion korvesta, tuli ajankohtaiseksi miettiä miten voisin omalta osaltani madaltaa aloittelijan kynnystä suunnata metsälle. Tämän blogin on tarkoitus avata jalon harrastuksemme saloja itseni kaltaisille ihmisille: kaupunkilaisille joilla on palava halu suunnata ikihonkien äärelle Tapion saloja selvittämään.


Jaan mielelläni omat kokemukseni ja annan neuvoja niiltä osin miltä suinkin kehtaan. Helpoiten minuun saa yhteyden allaolevalla lomakkeella.

Tietoja blogista

Metsälle-blogin ensimmäinen artikkeli on julkaistu tammikuussa 2013. Sen jälkeen juttuja on kirjoitettu yli sata ja luettu reippaasti yli miljoona. Blogin tavoitteena on edistää suomalaisten metsästysharrastusta tarjoamalla mielenkiintoista ja opettavaista sisältöä sekä esitellä laadukkaita metsästystarvikkeita. Kaupallista yhteistyötä tehdään jatkuvasti, mutta aina laadusta tinkimättä. Mikäli yhteistyö kiinnostaa, voit lukea siitä lisää täältä.

One comment

  1. Hyvin kirjoitettua jouhevaa tekstiä. Auttaa ja innostaa ryhtymään toimiin eräharrastuksen parissa. Suomessa se on jokaiselle mahdollista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.