Kaupallinen yhteistyö

Blogi tekee jatkuvaa yhteistyötä maahantuojien ja valmistajien kanssa pääasiassa varuste-esittelyiden osalta ja käyttää kaupallisia tahoja tarvittaessa asiantuntijoina tuotteisiin liittyvissä artikkeleissa.

Blogin pitkäkestoisempia yhteistyökumppaneita ovat mm. Garmin, Zeiss, Sasta, 3HGR ja Kartanokuva/Nordhunter.

Esiteltävät tuotteet valitaan niiden kiinnostavuuden ja hyödyllisyyden perusteella suosien suomalaisia ja pohjoismaalaisia tuotteita silloin kun se on laadusta tinkimättä mahdollista.

Mediakortti

Metsälle.fi on vuodesta 2013 ilmestynyt, kuukausittain päivittyvä yhden kirjoittajan blogi, joka on suunnattu pääasiassa nuorille ja keski-ikäisille metsästyksestä kiinnostuneille kaupunkilaisille. Blogi esittelee monipuoleisesti metsästystä ja siihen liittyvää tekniikkaa, palveluita ja varusteita. Kokonaisuuteen kuuluu myös suosittu pantasusien seurantapalvelu Susitutka.

Avainluvut 2019

  • 326 000 sivunlatausta
  • 176 000 vierailijaa
  • 13 julkaistua artikkelia
  • Sosiaalinen media:
    • Facebook n. 5000
    • Instagram n.1000 seuraajaa
Kävijämäärä kuukausittain
Lukijoiden ikä- ja sukupuolijakauma

Yhteistyöehdotukset

Yhteistyöstä kiinnostuneet yritykset voivat käyttää yhteydenottoon allaolevaa lomaketta tai tällä sivulla olevaa realiaikaista keskustelua. Palaan jätettyjen viestien osalta asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä.

PS. Jos tarjoat sivustolle kasino, pikavippi, autolaina, yksinäiset venäläiset rouvat yms teemaista mainontaa tai valmiiksi naputeltuja artikkeleita niin säästät meidän molempien aikaa jättämällä lomakkeen täyttämättä :)