Metsästyksen historiaa dokumentoituna

Metsästys digitalisoituu Vapaata Riistaa -blogissa

Tekniikan kehittyminen on jättänyt jälkensä myös metsästykseen. Onko tulevaisuuden metsästysarki sitä, että mummon kutomat villasukat korvataan sähköpohjallisilla ja saaliista ammutaan ohi, koska tähtäimestä ovat patterit loppuneet? Siirtyvätkö erätarinat leirinuotiolta Facebookkiin?

Vaikka perinteinen eräharrastus ei suorastaan ole digitaalisen murroksen kourissa, on sähkövärkkien määrä metsästäjien repuissa kasvanut ja kasvaa varmasti entisestään. Myös metsätystä helpottavia verkkopalveluita ja -yhteisöitä on jo pilvin pimein. Käsittelin aihetta laajemmin Riistakeskuksen ylläpitämän Vapaata Riistaa -blogin tänään julkaistussa kirjoituksessa ”Patruunoita ja pattereita”. Lue kirjoitus täältä.

 

 

2 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.