shotgun sports kellosovellus

Sovellus haulikkoammunnan harjoitteluun

Nykytrendin mukaisesti jokaista urheilusuoritusta voi seurata rannekellolla tai vastaavalla värkillä. Paitsi haulikkoammuntaa. Nyt sekin on mahdollista.

Käyn haulikkoradalla joka kesä. Tulokset ovat joko näkyneet tai olleet näkymättä sitten syksyllä metsästyskauden aikana. En kuitenkaan ole pitänyt harjoittelusta tai osumatarkkuudestani sen enempää kirjaa vaikka tulosten kehittymisen seuraaminen olisi varmasti motivoivaa.

Kevään projekteja pohtiessa kävi mielessä että voisin korjata asian tekemällä sovelluksen rannekellooni johon tulokset voisi kirjata samaan tapaan kuin juoksulenkit, vaellukset tai metsästysreissut. Koska olen jo aiemmin näpyttänyt kellosovelluksia Garminin laitteille ei projekti ollut suuren suuri ja sen tuloksena syntyi Shotgun Sports -kellosovellus.

Sovelluksen perusajatus on, että se käynnistetään kierroksen aluksi ja jokaisen ampumavuoron jälkeen vuoron tulokset voi näpyttää talteen muutamalla napinpainalluksella. Kierroksen päätyttyä näytetään yhteenveto osumaprosenteista ja tallennetaan tulokset internettiin myöhempää tarkastelua varten.

Treenikerrat löytyvät kalenterista

Maailman myllerrys paskoi ”vähän” kesän treenejä, mutta sain kuitenkin käytyä muutamaan otteeseen radalla ja sen verran tuloksia, että sovelluksen toimivuus tuli testattua. Kuten näkyy, petrattavaa löytyy – ehkä ensi kesänä sitten :)

Kierroksittain näkyvät osumat, hudit ja yhteensä ammutut laukaukset

Sovellus tulee Garminin Fenix 5 ja 6 sarjalaisia ja muutamaa muuta kelloa. Se on ilmainen ja sen voi ladata Garminin sovelluskaupasta tästä linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.