Lehtiluukku: Riista-lehti

Vanhat Riista-lehdet Lehtiluukussa

Metsästystiedossa on se hieno puoli, ettei se vanhene ihan lyhyellä aikavälillä. Toki lait ja asetukset vaihtuvat, mutta metsän jänöt eivät ihan helposti opi uusia jekkuja, eräniksit pysyvät samoina vuodesta toiseen ja asemalleillakin on kohtalaisen pitkä elinkaari.

Tästä seuraa, että metsästyslehtiä, jotka toimivat tiedonvälityksen pääasiallisina airueina ei kannata työntää ensimmäisenä paperitavarana takkaan, vaan niitä on ihan mukava pläräillä aina välillä. Harrastuksen laajentuessa on kätevää kaivella vanhoista lehdistä niitä tee-itse-kanuloukku tai porvarillisia Afrikkaan suuntautuvia metsästysmatka-artikkeleita.

Riista-lehti, joka on mielestäni laadullisesti suomalaisten lehtien kärkipäätä, on toennut hienosti omistajanvaihdoksestaan ja palkitsee lukijakuntansa Lehtiluukku-palveluun kootulla, (kestotilaajilleen ilmaisella) lehtiarkistolla. Palvelun kautta lukijan ulottuville tuodaan kaikki lehdet Riistan numerosta 6/2008 alkaen. Tässä linkki Riistan uutiseen digitaalisen palvelun avaamisesta.

Vaikka digitaalisesta lukukokemuksesta voi olla montaa mieltä, on sisältö kohtalaisen saavutettavissa ja palvelun hakuominaisuus auttaa löytämään kulloinkin mielen päällä olevat aihealueet.

Rapeana bonuksena palvelusta löytyvät myös ilmaisen Metsästäjä-lehden kaikki numerot. Palveluun tutustumisen voikin aloittaa lukemalla minkin loukkupyynnistä kertovan jutun Metsästäjä-lehden numeron 1/2007 sivulta 38.

One comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.