Auringonnousu Päijänteellä

Video: Sorsaväijy – Sorsastusta Päijänteellä

VIhdoin viime jouluna rakkaalta vaimolta lahjaksi saadulle GoProlle saatiin vangittua riistatilanne. Olin elokuun lopulla aamutuimaan Päijänteellä pillittämässä koiran ja kolmen kaaveen kera ja naaraspuolinen sinisorsa sattui erehtymään jyvälle. Ampumamatka, 15m, oli turhan lyhyt ykkösen teräshauleillekin, mutta jäipähän kerrasta.

Saaliin saamisen lisäksi iloinen yllätys oli koiran riistaraivo, koska olen jo ehtinyt miettimään moneen otteeseen saako tuosta Tumpista tehtyä noutajaa. Elegantti veneestäpoistuminen juontaa juurensa siitä, että se oli koiralle ensimmäinen kerta ja varmaan osittainen vahinkokin ;)

Sorsatoverusten kaverikuva venerannassa
Sorsatoverusten kaverikuva venerannassa

One comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.